CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El Balís impulsa formacions de nàutica basades en els estàndards de la RYA

14-07-22

  • Els cursos estaran impartits per Borja Garriga-Nogués, que compta amb una dilatada experiència com a mariner, i tindran una opció per patrons i una per tripulants.

 

 

El Balís està preparant formacions nàutiques d’alt nivell per als amants de la nàutica que vulguin perfeccionar els seus coneixements i habilitats. Tant per a patrons com tripulants, Borja Garriga-Nogués, mariner de màxim nivell, impartirà cursos per a que els socis puguin rebre coneixements basats en un dels organismes de més prestigi del món en termes de nàutica, la Royal Yachting Association (RYA).

En la formació com a patró d’embarcacions de vela i motor s’adquiriran o perfeccionaran coneixements sobre navegació, pilotatge, govern de l’embarcació i marineria en general necessaris per a patronejar una embarcació de fins a 50´ en navegació diürna, a més dels coneixements bàsics per a localitzar i entrar en una marina de nit.

Aquesta formació va dirigida a armadors recents que desitgen ampliar els seus coneixements i guanyar seguretat i patrons i/o armadors amb experiència que desitgen perfeccionar les seves habilitats.

En el cas de la formació com a tripulant, s’introdueix a un principiant en els principis fonamentals de la navegació a vela. S’adquireixen coneixements sobre seguretat, navegació i govern d’embarcacions fins a arribar a ser un “tripulant útil” a bord d’un vaixell.

En aquest cas la formació va dirigida als amants de la navegació sense experiència que desitgin adquirir els coneixements mínims necessaris per a passar a ser un tripulant eficaç en les tasques implícites de bord.

El preu total del grup (mínim dues persones, màxim quatre) per les formacions serà de 990€ + IVA i tindrà una durada de 5 jornades complertes que es poden distribuir al llarg del temps, o fer-se totes seguides.

 

Un instructor de luxe

Borja Garriga-Nogués és fill d’una família d’amants del mar i té experiència navegant amb tot tipus d’embarcacions, acumulant més de 70.000 milles nàutiques fins a dia d’avui. En els últims deu anys ha estat navegant pel Mediterrani i el Carib a bord de iots de 15 a 35m amb rols de patró i tripulant. A més, compta amb les titulacions Yachtmaster Ocean (màxima titulació de la RYA) i RYA Cruising Instructor (Royal Yachting Association), organisme de màxim prestigi a nivell mundial en el mon de la nàutica.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ