CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El 20 de novembre, suma’t al repte

28-10-21

El Club Nàutic El Balís, amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), es suma a la Jornada de Recollida de Residus en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. També hi col·labora Turtl Project.

La trobada serà el dissabte 20 de novembre a les 11 del matí a la platja del Balis. Tindrà una durada de màxim dues hores i hi està tothom convidat. Aquesta activitat té com a objectiu és retirar de la platja els residus no biodegradables i detectar-ne quins són els més freqüents i perillosos, i conscienciar-nos de la problemàtica dels residus abocats al medi natural, confirmant el compromís dels llavanerencs amb el medi ambient, doncs la relació que tenim amb el nostre entorn determina la protecció que fem del medi.

L’enfoc temàtic d’aquesta 13a edició que se celebrarà del 20 al 28 de novembre de 2021 es centra en el binomi comunitats circulars, comunitats sostenibles. La idea és inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum i productiu de la societat, i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció de residus i el paper important que tenim totes les persones i comunitats locals per a reduir la seva generació.

Sempre és un bon moment per cuidar i mantenir les nostres platges però aquesta vegada no hi ha excuses. Animem a tots els vilatans de Llavaneres a sumar-se al projecte i col·laborar. L’educació ambiental comença per nosaltres mateixos.

Suma’t al repte

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ