CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Eduard Bonifacio, subcampió de Catalunya de vela radiocontrol classe IOM

27-10-21

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels el Campionat de Catalunya de vela radiocontrol de la classe IOM. Després d’haver-se d’anul·lar l’edició 2020 a causa de la pandèmia, aquest octubre hem retornat amb els campionats amb més de 25 inscrits.

Ha estat un campionat on han participat patrons vinguts de Noruega, França, Suïssa, Euskadi, i Andalusia. El moment previ a l’inici de les proves va ser molt interessant, ja que molts dels patrons van intercanviar experiències i coneixements.

Eduard Bonifacio, qui participa sota la bandera del CN El Balís, va finalitzar subcampió de Catalunya de vela radiocontrol classe IOM.

La jornada de dissabte va començar amb un vent inestable i molt canviant. La sortida programada es va ajornar fins a les 14h, moment en què es va establir un vent constant de sud amb una intensitat d’entre 4 i 7 nusos. Inicialment estava previst que es navegués en 2 flotes, però atès el nombre total de participants i en pro que tots poguessin participar en el major nombre de proves, el comitè de regates va prendre la decisió d’unificar tots en una sola flota de 20 regatistes dissabte i 23 diumenge el que van agrair la majoria dels patrons. El diumenge es van celebrar 6 proves en unes condicions de vent bastant canviants, tan aviat hi havia una ratxa de 6-7 nusos com s’aturava de cop, a més de rolar contínuament. Finalment, davant les modificacions meteorològiques,  el comitè de regates va donar per finalitzada la jornada.

Aquest campionat va estar dirigit i arbitrat pels reconeguts oficials Seny Jimenez i el jutge internacional Pax Quiñonero.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ