CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Consulta la Memòria RSC 2021 del CN El Balís

22-06-22

 

 

Ja està disponible la memòria anual de Responsabilitat Social Corporativa corresponent a 2021; un document interactiu en el que detallem l’evolució i les accions dutes a terme al llarg de l’any en relació als nostres compromisos fonamentals amb les persones, amb el medi ambient i amb la societat.

Tal i com afirma Fran Ripoll, President del Club Nàutic El Balis, en la seva carta introductòria: “A través d’aquesta memòria fem un exercici de transparència i de reflexió profunda al voltant d’aquelles fites que hem aconseguit o en les quals estem evolucionant positivament. És també una anàlisi de les oportunitats de millora i de tots aquells aspectes en què hem de continuar treballant”.

Entre les múltiples i variades accions que hem desenvolupat destaquen les relatives a la promoció de la igualtat i l’equitat tan en l’àmbit laboral com esportiu, les de reducció de l’impacte mediambiental, i de col·laboració amb iniciatives solidaries i entitats sense ànim de lucre que amb la seva tasca contribueixen a la cohesió social, la convivència i la inclusió de col·lectius vulnerables o en risc d’exclusió social. La inversió total en RSC durant el 2021 ha sigut de 58.454,55€.

Seguim treballant amb il·lusió i compromís, sumant esforços perquè El Balís sigui un Club integrador, responsable i plenament sostenible ara i també en el futur.

Consulta aquí la Memòria de Responsabilitat Social Corporativa 2021.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ