CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Concurs “Sortida doble per a practicar pàdel surf al Balís”

01-06-20

Avui, 1 de juny, engeguem el 1r concurs de la temporada per guanyar una sortida doble per practicar Pàdel Surf un cop obrim la Base Nàutica.

Per participar-hi, només has de seguir el compte @cnelbalis i fer un comentari en aquesta publicació mencionant amb qui t’agradaria gaudir d’aquesta experiència.
Tens temps de participar-hi fins al 7 de juny a les 24h. de la nit.

Bases legals:

  • Participa al concurs “Sortida doble per a practicar pàdel surf al Club Nàutic el Balís.
  • Termini: El concurs s’iniciarà l’1 de juny a les 10:00h del matí i finalitzarà el proper 5 de juny a les 00:00h de la nit. No s’admetran comentaris i comparticions a la xarxa social Instagram amb data anterior o posterior a la del termini del concurs.
  • Forma de Participació: Per participar al concurs s’haurà de ser seguidor del perfil del Club Nàutic El Balís a Instagram. Tots aquells usuaris que no segueixin el perfil, no podran optar al premi.
  • El fet de participar al concurs implicarà l’acceptació de les condicions d’aquesta xarxa https://help.instagram.com/581066165581870.
  • Cada persona, des del seu perfil, podrà participar amb els comentaris que vulgui, sempre hi quan mencioni a persones diferents cada vegada.
  • Condicions de Participació: La participació al concurs per part de persones menors de 18 anys implica tenir el consentiment per part dels pares o tutor legal per tal de poder participar al concurs.
  • Premi i Guanyador: El concurs tindrà un únic guanyador. El Club Nàutic El Balís es posarà en contacte amb el guanyador a través d’Instagram, per missatge privat. El guanyador serà anunciat el proper dilluns 8 de juny al finalitzar el concurs. El guanyador serà escollit a l’atzar a través de l’aplicació EasyPromos, entre tots els participants que hagin comentat la publicació. El premi per al guanyador consistirà en una sortida doble per a practicar Pàdel Surf al Club Nàutic El Balís. Posteriorment, es penjarà al perfil d’Instagram del Club Nàutic el Balís, el link del sorteig amb el guanyador escollit a l’atzar per l’aplicació EasyPromos entre tots els participants.
  • Altres: El Club Nàutic El Balís es reservarà el dret a no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis relació al concurs.
  • La participació en el concurs implicarà l’acceptació d’aquestes bases reguladores i del criteri de l’organització per que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ