CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Comencem el mes d’agost amb bones notícies

31-07-20

Diumenge 2 d’agost engeguem el 2n concurs de la temporada per guanyar una sortida amb l’embarcació que més t’agradi de la Base Nàutica (Pàdel Surf, Caiac o vela) juntament amb una sessió fotogràfica mentre practiques l’activitat. Aquesta sessió anirà a càrrec de la Laura Carrau, fotògrafa professional.

La sortida serà el divendres 13 d’agost.

Com participar en el sorteig?

 • Segueix @cnelbalis i @lauracarrau_photo
 • Fes like a la foto.
 • Fes un comentari a la publicació del CN El Balís mencionant amb qui t’agradaria gaudir d’aquesta experiència! (Com més en facis, més possibilitats de que et toqui)

Ep! Tens de temps de participar-hi fins el proper diumenge 9 a mitja nit!

Publicarem el/ la guanyador/a als dos canals d’instagram el dilluns 10 d’agost!

Bases legals:

Participa al concurs “Navegar+Sessió de fotografies”

 • Termini: El concurs s’iniciarà el 2 d’agost a les 20:00h del matí i finalitzarà el proper 9 d’agost a les 00:00h de la nit. No s’admetran comentaris a la xarxa social Instagram amb data posterior a la del termini del concurs.
 • Forma de Participació: Per participar al concurs s’haurà de ser seguidor del perfil del Club Nàutic El Balís i de la fotògrafa @lauracorrau_photo a Instagram. Tots aquells usuaris que no segueixin aquests dos perfils, no podran optar al premi.
  El fet de participar al concurs implicarà l’acceptació de les condicions d’aquesta xarxa https://help.instagram.com/581066165581870. Cada persona, des del seu perfil, podrà participar amb els comentaris que vulgui, sempre hi quan mencioni a dues o més persones diferents cada vegada.
 • Condicions de Participació: La participació al concurs per part de persones menors de 18 anys implica tenir el consentiment per part dels pares o tutor legal per tal de poder participar al concurs.
 • Premi i Guanyador: El concurs tindrà un únic guanyador. El Club Nàutic El Balís es posarà en contacte amb el guanyador a través d’Instagram, per missatge privat. El guanyador serà anunciat el proper dilluns 10 d’agost al finalitzar el concurs. El guanyador serà escollit a l’atzar a través de l’aplicació EasyPromos, entre tots els participants que hagin comentat la publicació. El guanyador podrà escollir una embarcació entre el caiac, el pàdel o una embarcació de vela i sortir a gaudir del mar amb la família o dos amics. El premi inclou una sessió de fotografies de la fotògrafa nàutica professional Laura Carrau el proper dijous 13 d’agost de 2020 . Posteriorment, es penjarà al perfil d’Instagram del Club Nàutic el Balís i al perfil @lauracarrau_photo el link del sorteig amb el guanyador escollit a l’atzar per l’aplicació EasyPromos entre tots els participants.
 • Altres: El Club Nàutic El Balís es reservarà el dret a no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis relació al concurs.
  La participació en el concurs implicarà l’acceptació d’aquestes bases reguladores i del criteri de l’organització per que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyador.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ