CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Comença el compte enrere

04-06-21

Avui falta un any per a la renovació de la concessió de Port Balís. Tenim al davant un gran repte per preparar el Club i, alhora, una oportunitat per dissenyar el futur d’El Balís.

Des del primer dia el compromís de la junta directiva ha estat preparar-nos per afrontar amb èxit el procés de la concessió i treballar per impulsar un projecte de tots. Portem anys treballant per construir un projecte guanyador, que actualitzi el model de port, per un model assequible i sostenible, que integri el territori però que continuï sent, sobretot, casa nostra.

Al llarg dels últims 50 anys la societat ha evolucionat, i ara és el moment de posar-nos al dia en temes tecnològics, mediambientals, d’accessibilitat, eficiència energètica, entre d’altres. Aquesta transformació és necessària també per adaptar-nos a la nova Llei de Ports, així com a les demandes de la nàutica, per créixer econòmicament i aconseguir un model sostenible que posi en valor l’esperit de club familiar.

Ho farem a partir de quatre eixos: mantenint el caràcter familiar i social d’El Balís, fent del Club un referent en temes esportius i de vela, impulsant un model de port de futur i aportant valor a el territori.

Tenim un any per davant per afrontar el concurs amb totes les garanties amb un projecte viable i segur que mantingui la nostra essència com a Club.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ