CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El CN El Balís acull el tancament del circuit europeu de motos aquàtiques AquaX Pro

10-10-19

• Per tercer any consecutiu, el Club Nàutic El Balís serà la seu de la prova final del campionat europeu de motos aquàtiques AquaX que es celebrarà els propers dies 19 i 20 d’octubre.

• La cita coincideix amb la fira gastronòmica Oktoberfest, on esportistes i visitants podran degustar els típics platets dels restaurants del Port Balís.

El Club Nàutic El Balís, amb unes instal·lacions òptimes per a la pràctica d’esports nàutics i una gran capacitat d’organització esdeveniments i competicions rellevants, ja ho té tot preparat per acollir el circuit europeu de motos aquàtiques AquaX Pro 2019.

Durant el campionat, que se celebrarà els dies 19 i 20 d’octubre, competiran en aigües de Sant Andreu de Llavaneres una setantena de corredors. Es tracta d’un campionat a nivell mundial amb dues grans versions, l’europea i l’americana on els participants es disputen el títol en diverses categories.

Aquest és el tercer any consecutiu que el club català aconsegueix acollir aquesta competició que es preveu que atregui a un gran nombre de públic com així ho ha fet les dues darreres edicions.

Els aficionats a les motos aquàtiques i els visitants podran veure les proves i l’adrenalina dels corredors des de l’espigó del Port. A diferència d’altres tipus de competicions, que són a mar obert i lluny de la costa, la competició de motos aquàtiques es pot seguir fàcilment des de les instal·lacions del CN El Balís.
Diumenge a la tarda es lliuraran els premis.

L’europeu de motos aquàtiques coincideix a més amb la celebració de la fira gastronòmica Oktoberfest al CN El Balís. Una festa oberta a tots els públics on els visitants hi trobaran propostes per degustar diferents especialitats de cuina alemanya i un assortit de cervesa, a més a més de portar un grup de música i DJ en directe.

Projecció a escala internacional
“Per nosaltres suposa un orgull i un repte albergar aquest campionat, ja que ens situa com un dels clubs de major importància a escala europea”, ha destacat Fran Ripoll, President del CN El Balís. “Comptem amb unes instal·lacions nàutiques i socials de gran nivell, i esdeveniments d’aquesta magnitud ens permeten potenciar al màxim la nostra marca”, ha afegit, de cara a una competició que comptarà amb el suport de la Secretaria General de l’Esport.

 

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ