CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El CN El Balís acull de nou la Final Europea de motos d’aigua AquaX

14-09-18

El Club Nàutic El Balís repeteix i acull el cap de setmana 20 i 21 d’octubre la Final Europea del circuit de motos aquàtiques AquaX Pro, després que l’any passat fos la primera vegada que se celebrés per primer cop a Catalunya. Es tracta d’un campionat a nivell mundial amb dues versions, l’europea i l’americana.

A la cita hi prendran part una 80a de pilots de diferents nacionalitats, sent rècord de participació. Entre els quals destacarà la participació, entre d’altres, d’alguns socis esportius d’El Balís que aquest any han començat a competir representant aquest Club.

L’AquaX compta amb dues categories, Enduro i Sprint, que a la seva vegada estan dividides en tres més. L’Sprint consta de les categories Junior, Spark i Ski Lites, mentre que l’Enduro està format per Pro Am & Enduro amb potències de 300, 250 i 200 hpc.

Al llarg de les dues jornades que durarà la prova, a més a més, està previst que assisteixin a les instal·lacions del club maresmenc un gran nombre d’aficionats, tant per la repercussió internacional de l’esdeveniment com també pel fàcil seguiment de les carreres per al públic, a causa de la proximitat del camp de regates amb l’espigó del port i la platja. Recordeu que és un esdeveniment obert a tothom – des de l’espigó es pot seguir perfectament la competició- i aquest any li sumem que celebrem l’Ocktoberfest, la festa de la cervesa a la Platja d’El Balís el mateix dissabte i diumenge.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ