CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Celebrem la Verge del Carme

13-07-16

(13/07/2016) Arriba el Dia del Club i amb ell moltes activitats esportives i socials.

Aquest dissabte 16 de juliol, diada de la Verge del Carme, celebrem al Club Nàutic el Balís el dia del Club, un dia festiu on convidem a tots els socis a venir i celebrar el dia de la patrona dels navegants.

Aquest any, a més de les tradicionals activitats i sortides a la mar, hem preparat nous i sorprenents jocs perquè gaudiu d’una divertida jornada.

Començarem ben frescos a les 10 del matí a la platja del Club (zona oasis) on jugarem al joc de la bandera amb guerra de globus d’aigua. A les 14h continuarem amb la tradicional Travessa de vela lleugera i finalitzarem les activitats esportives a les 17h amb la natació a la platja. Recordeu que comptem amb dos recorreguts, un pels adults de 800m i l’altre de 400m pels infants.

A les 18h començarem amb els actes socials i la Missa en honor a la Verge del Carme. Seguidament, es farà la destacada processó del Carme on la Verge navega a bord d’un vaixell i és seguida per una vintena d’embarcacions.

Enguany, com a novetat, el Club oferirà una embarcació amb la col·laboració de Posidònia, perquè tots aquells que vulguin unir-se a la processó i no tinguin embarcació ho puguin fer. S’ha de tenir present que les places són limitades, per tant, si esteu interessats envieu un email a: eamatriain@cnelbalis.com

La jornada finalitzarà amb l’esperat sopar: fideuà, rom cremat i havaneres.

Durant la tarda també podreu fer una volta pel passeig del Club on, un any més, hi haurà l’Aloha market amb roba, complements, foodtrucks, música en directe i moltes més sorpreses!

Tenim moltes ganes de compartir un nou Dia del Club amb tots vosaltres! Ens ho passarem molt bé!

Nota: A causa de les altes temperatures d’aquests darrers dies, hem decidit anul·lar el futbolí humà que teníem previst pel joc de la bandera amb guerra de globus d’aigua.

8

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ