CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Cap de setmana festiu amb la Regata Carla

06-03-17

El 4 i 5 de març s’ha dut a terme per segon any consecutiu la Regata Carla a Sant Feliu de Guíxols, una regata amb caràcter festiu per recaptar fons i ajudar a la investigació del síndrome de RETT, una malaltia minoritària que afecta al desenvolupament genètic i que gairebé sempre afecta al gènere femení.

L’equip d’Optimist d’El Balís ha participat a la Regata Carla, on els nois del G3, format per la Lola, l’Aram, l’Alejandro, l’Alberto, en Gonzalo, en Martí i l’Aritz, s’han estrenat en el món de la competició ajudats pels membres del G1, Arnau i Daniela, i del G2, Guim i Santi, que han fet de padrins en un format de regata diferent.

Tot i la festivitat i l’emoció que s’ha viscut aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols on hi ha hagut diferents concerts, una solta de globus i diferents activitats solidàries, cal destacar el paper de l’Arnau Gelpí que ha pujat al segon esglaó (G1), de Guim Carulla que s’ha emportat el bronze (G2), igual que ho ha fet Alberto Marsans en G3.

Felicitar a tots els que heu participat i donar les gràcies per la vostra solidaritat i capacitat d’ajudar amb una regata plena de valors.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ