CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Campionat d’Espanya de Làser Màster que es celebra al CN El Balís té a José Luis Doreste (Làser Màster Standard) i a Mónica Azón (Làser Màster Radial) com a líders provisionals

02-11-19

• 70 regatistes s’han enfrontat a vents d’entre 15 i 20 nusos que han permès una regata molt disputada que finalitzarà demà.

Aquest dissabte s’ha celebrat al Club Nàutic El Balís la primera prova del Campionat d’Espanya de Làser Màster.

A la regata organitzada pel Club Nàutic El Balís, per la delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela, i en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe Internacional Làser (AECIL), hi ha participat setanta regatistes a partir de 35 anys d’Espanya, Anglaterra, Holanda, Suècia, Argentina i Mèxic, sis dels quals són regatistes del CN El Balís.

La classe de vela lleugera Làser Standard que té una superfície vèlica de 7,06 m2 té al capdavant de la classificació provisional a José Luis Doreste (Club Nàutic Port D’Aro) seguit de Leandro Rosado (Reial Club Nàutic de Barcelona) i Alfredo Vàzquez (Club Nàutic Bétulo).

La classe Làser Màster Radial té una superfície menor, 5,75m2 i és la classe on hi ha més inscrits pel Campionat d’Espanya. La classificació provisional està encapçalada per Mónica Azón (CN Arenys de Mar) seguida de Javier Isidro (Real Club Náutico Portosín) i Juan Barnuevo (Real Club de Regatas Santiago de La Ribera). Azón també encapçala la classificació femenina.

El líder de la classificació provisional Làser Standard i medallista als Jocs Olímpics de Seul en classe Finn i tres cops campió del món, José Luis Doreste, ha dit al final de la primera regata: “Avui la regata ha estat dura, el dia ha començat amb bon temps però el vent ha anat a més. Ha estat una regata molt ràpida i jo he tingut la fortuna d’ encentar en la navegació”.

La regata que tindrà el seu final demà té la col·laboració d’Alta Alella.
Per a més informació  <<Campionat d’Espanya de Làser Màster>>

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ