CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Campionat de Catalunya de Creuers RI al CN El Balís

03-11-21

El Club Nàutic El Balís, per delegació de la Federació Catalana de Vela, organitzarà el Campionat de Catalunya RI per a iots de Creuer amb certificat RI els propers 13 i 14 de novembre. Hi ha tres proves programades per la categoria RI tripulació i dues proves per les tripulacions reduïdes tant de Solitaris com de A2.

Una vintena d’embarcacions ja estan inscrites a la competició tot i que les inscripcions es mantindran obertes fins el 8 de novembre per les tripulacions més tardanes. Entre els participants ja inscrits, hi destaquen l’Hydra d’Oscar Chaves del CN El Balís, vigent campió de la Copa del Rey, L’Immens, de Alexandre Laplaza, del Real Club Náutico de Barcelona, sots campió de l’ultima edició del Trofeu Conde de Godó, i el Comet@ de Lluis Blanchar del CN El Balís en categoria tripulació reduïda, campió absolut de la XXVII edició de la Ruta de la Tramuntana.

El divendres es realitzarà el registre de participants i el dissabte dia 13 a les dotze del migdia s’iniciarà la primera prova, després de la reunió de patrons. Diumenge a partir de les dotze es completaran les proves restants i en finalitzar aquestes, tindrà lloc el lliurament de trofeus.

 

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ