CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS

Borsa Tripulants

Borsa tripulants

Apunta’t ja a la Borsa de Tripulants del CNEB
El Balís col·labora amb una iniciativa perquè totes aquelles persones que estiguin interessades a buscar embarcament per a les regates o sortides lúdiques a vela o bé per a aquells armadors o patrons que necessitin tripulació, puguin disposar d’una eina directa i online entre ells, a través d’ una base de dades Excel compartida públicament en un link. Per poder formar part d’aquesta borsa de tripulants és necessari omplir el següent formulari
Borsa Tripulants

Si vols navegar inscriu-te i podràs participar amb els creuers de les Regates del Balís!!

CLÀUSULA INFORMATIVA PER A LA INSCRIPCIÓ EN LA BORSA DE TRIPULANTS

De conformitat amb l'estipulat en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, CLUB NÀUTIC EL BALIS, amb domicili en Carretera N-II, km 651.5, 08392 Sant Andreu de la Barca (Barcelona) l'informa que, com a Responsable del Tractament, tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat d'incorporar-li a la nostra bossa de tripulants que estarà accessible en tot moment per a aquells patrons que estiguin interessats i així ho sol·licitin.
Per a poder prestar-li aquest servei, CLUB NÀUTIC EL BALIS haurà de comunicar les seves dades personals a aquells patrons que estiguin buscant equip perquè aquests puguin contactar-los directament.

Pot en qualsevol moment oposar-se al tractament de les seves dades personals o revocar el seu consentiment, així com exercitar la resta de drets estipulats en el RGPD d'accés, supressió, rectificació, portabilitat de les dades o limitació a través de l'adreça de correu electrònic gdpr@cnelbalis.com o en l'adreça postal a dalt referenciada, tal com li expliquem en la nostra Política de Privacitat disponible en https://www.cnelbalis.com/politica-de-privacidad/.

Si desea obtener información adicional sobre los tratamientos que realizamos de sus datos personales, por favor, contáctenos a la dirección de correo electrónico gdpr@cnelbalis.com.

*Camps obligatoris

* Per a poder incloure-li en la nostra bossa de tripulants és necessari que marqui la casella de selecció conforme ens autoritza a tractar les seves dades de caràcter personal.

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ