CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Biralau, Jekyll i Duende 50 guanyadors de la 1ª edició de la Regata Costanera 3 Viles by Balsamar

20-04-22

El passat dissabte es va celebrar al Club Nàutic El Balís la primera edició de la Regata Costanera 3 Viles by Balsamar. L’estrena d’aquest esdeveniment va comptar amb vint-i-cinc creuers i un recorregut per la costa del Maresme, sortint des de Sant Andreu de Llavaneres per arribar a Blanes i finalment tornar al Balís.

La jornada de dissabte va començar amb un esmorzar a les instal·lacions del club, on els tripulant van poder agafar forces per la regata. A les onze del matí es donava el tret de sortida de la regata, que va transcórrer amb vents i intensitats molt variades durant el dia, fet que va obligar als regatistes a treballar de valent.

Birablau, del Club de Vela Mataró, Jekyll, del Club de Vela Blanes, i Duende 50, del Club Nàutic Arenys de Mar, van ser els guanyadors de les seves respectives categories. Destaca el bon resultat dels participants del Balís Lluis Blanchar amb el Cometa, tercer en A Dos, i Luisa Stampa i Ferran Teva en ORC, a bord del Zigzag i l’Aral respectivament.

El gran ambient de tota la jornada va culminar diumenge amb una barbacoa al Club Nàutic El Balís, que va estar amenitzada per la música en directe i el sorteig de diferents productes Balsamar.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ