CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Balís s’uneix al berenar solidari a favor del Pediatric Cancer Center

18-02-20

  • En una tarda plena d’activitats amb xocolatada, pastissos, tallers infantils i una foto conjunta per deixar constància de la solidaritat de la gent.

Aquest dissabte, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer Infantil, El Balís ha organitzat un berenar solidari per recaptar fons pel gran projecte #paralosvalientes, impulsat per Sant Joan de Déu, per construir a Barcelona el SJD Pediatric Cancer Center, el centre d’oncologia infantil més gran d’Europa i un dels més importants del món.

En un ambient ple de regatistes d’arreu d’Europa que participaven a la Medsailing, el Port Balís es va convertir en un punt de trobada d’amics, socis i vilatans de les 3 Viles, per berenar tota mena de pastissos i coques per acompanyar la xocolata que tothom va poder gaudir aportant una quantitat voluntària.

A banda del berenar, els més petits van divertir-se en un taller on van poder decorar un mocador commemoratiu.

Durant la tarda es va recaptar 210 euros amb el berenar i els mocadors, on es va deixar constància de la solidaritat de la gent del Balís i de les 3 Viles. Aquest import va destinat íntegrament al projecte gràcies a l’aportació de 270€ de Kriter Software, aportació que ha servit per cobrir les despeses de l’esdeveniment i començar amb el comptador a cero.

La construcció del SJDD Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre pioner a Europa i dels més grans del món, ja està en marxa gràcies a les donacions però encara es necessita l’ajuda de tothom per continuar treballant en els tractaments i allotjament, la investigació i programes que facilitin la vivència de la malaltia.

Al llarg de l’any El Balís organitza diverses activitats per recaptar fons amb l’objectiu de finançar un dels boxes #paralosvalientes. Varis projectes solidaris com la celebració de la Verge del Carme, el Balís Solidari, que enguany va convertir-se en un sopar i un concert solidaris. El total recaptat és de 25.000€

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ