CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Balís repeteix com a final del circuit europeu de motos d’aigua AquaX

10-10-18

El Club Nàutic El Balís, situat a la localitat barcelonina de Sant Andreu de Llavaneres, acollirà els dies 20 i 21 d’octubre la Final Europea del circuit de motos aquàtiques AquaX Pro, que repetirà final per segon any consecutiu.

A la cita hi prendran part gairebé un centenar de corredors de diferents nacionalitats que es jugaran en aigües catalanes el títol del circuit en la seva versió europea.

Al llarg de les dues jornades que durarà la prova està previst que assisteixin a les instal·lacions del club maresmenc un gran nombre d’aficionats, en l’edició de 2017 van ser molts els que es van acostar al CN El Balís i la platja adjacent per seguir en viu la competició.

Un club amb experiència en grans esdeveniments
El president del CN el Balís, Fran Ripoll, està convençut de l’èxit que tindrà aquesta nova edició, a més de l’experiència que ja compta en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments: “El Balís és un port conegut per l’organització de tot tipus d’esdeveniments, nacionals i internacionals” i que tot just acabar l’edició de 2017 ja hi va haver interès per ambdues parts per repetir experiència:” Aquest any tornem a acollir el Campionat Europeu d’AquaX, amb el mateix entusiasme o més que l’any passat. A més, tenim un equip que ha estat treballant durant mesos per albergar aquesta competició que l’any passat ja va ser un èxit “.

Coincidint amb la final del AquaX Pro, els dies 20 i 21 d’octubre se celebrarà a la platja del Balís l’Oktoberfest, amb música en directe, DJ, menjar típic alemany i cervesa per a tots els assistents.
A més de la Final Europea de motos aquàtiques, aquest any 2018 ha acollit el Campionat del Món Màster de Finn amb rècord de participació i el 2019 serà la seu, entre altres esdeveniments, del Campionat d’Europa de la classe Europe.

Un port sensibilitzat pel medi ambient
El CN el Balís és un dels clubs amb més llicències federatives de la Mediterrània, actualment disposa de més de 3.000 socis i amb unes connotacions molt marcades pel respecte pel medi ambient i per l’eliminació dels plàstics al mar. És per això que el club farà entrega a tots els pilots participants d’una ampolla biodegradable, i es col·locaran bidons d’aigua perquè puguin omplir durant els dies de competició.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ