CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Balís, esports i vela

27-06-18

Aquest any, tornem amb força i és que durant tot l’any i, especialment a l’estiu, oferim un mar d’activitats.

 

L’àrea esportiva treballa per aconseguir un bon centre de fitness on es destaquen les sessions de ioga i pilates, balls en línia i tonificació. Aquesta darrera, gratuïta pels socis i sòcies del club de setembre a juny.

Seguint l’èxit de cada any, aquest estiu no hi faltaran les classes d’Aquagym , activitat reina de l’estiu on les “sirenitas”, ho donen tot a l’aigua, divertint.se i practicant esport. Tampoc hi faltarà la base nàutica situada a la platja del Balís on s’oferiran cursos i es llogaran sortides en les diferents embarcacions que disposem: vela lleugera, caiac, SUP i la llanxa motora sense titulació, la Lolita.

Aquest any, a més a més, com a novetat oferirem classes d’iniciació i sortides amb esquí aquàtic, un esport on es treballa principalment l’equilibri, un esport divertit que et permet practicar esport mentre es gaudeix del mar. Així mateix, tindrem cursos de creuer per tots aquells que acompanyen al patró i volen adquirir coneixements de la vela per ajudar i formar part, encara que sigui de manera particular i d’oci, de la tripulació de l’embarcació. No hi faltarà tampoc ni el pàdel de raqueta ni l’escola nàutica per poder aconseguir una de les titulacions: PER, PNB o llicència de navegació.

Una de les altres activitats que està marcada a l’agenda serà la de rem, un esport que ja portem practicant al Club més de dos anys i que cada cop deixa més estela.

Inscripcions al web

Recull el catàleg a la recepció del Club!

 

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ