CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El Balís, en bones mans

03-04-20

Des del CN ​​El Balís us volem transmetre un missatge de tranquil·litat i compartir amb vosaltres que comptem amb un equip de professionals altament qualificats per gestionar de forma òptima aquesta situació excepcional i temporal.
Des del primer dia, a El Balís hem pres totes les mesures necessàries dictades per les autoritats sanitàries per combatre la COVID-19 i protegir tant la salut del nostre personal com la dels nostres socis. Per aquest motiu, el Port i totes les instal·lacions de l’Club romanen tancades. I per continuar garantint aquesta protecció necessitem la vostra col·laboració: és important que no vingueu presencialment a les instal·lacions de el Club. Tot el personal administratiu i de recepció està teletreballant i a la vostra disposició.

Podeu fer-nos arribar les vostres preocupacions i necessitats a través del telèfon 93.792.99.00 o del correu habitual.
El conjunt de professionals de l’CN El Balís, com cada any, segueix treballant en els preparatius de la temporada alta, amb l’objectiu que tots els usuaris puguin gaudir de les millors experiències quan sigui possible reprendre la normalitat.

En aquesta mateixa línia, recordar-vos que els entrenadors, tècnics i coordinadors de les diverses activitats estan oferint sessions dirigides també via telemàtica.

L’equip de marineria, a qui agraïm especialment la seva tasca en aquesta situació excepcional, segueix treballant per garantir el servei als usuaris i mantenint les tasques de protecció, manteniment i seguretat de les embarcacions.
No patiu, les vostres embarcacions estan en bones mans i estarem encantats d’atendre les vostres peticions pels canals esmentats sense que tingueu que desplaçar-vos.

Cuidem la teva embarcació. Cuidem el teu espai. I …US TROBEM  A FALTAR (VEURE VÍDEO)

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ