CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Balís, un any més a la fira Boot de Düsseldorf

16-01-20

Del 18 al 26 de gener, El Balís, amb la resta de ports esportius que configuren l’Associació Catalana de Ports Esportius (ACPET), promocionarà la seva oferta nàutica, esportiva, cultural, gastronòmica i d’oci a la Boot de Düsseldorf, Alemanya.

L’ACPET participa, un any més, a la Boot de Düsseldorf, el Saló Nàutic número 1 del món en embarcacions i esports nàutics.

El Port Balís, com a membre de l’ACPET, i després d’haver participat al Saló Nàutic de París aquest passat desembre, aposta per estar present al Boot Düsseldorf, la fira d’esports nàutics més gran el món i líder en esports aquàtics on s’hi exposa tota la cadena de valor de la indústria i els serveis nàutics i que atrau a professionals i compradors d’arreu.

La 51ª edició d’aquesta fira, que enguany incorporarà un pavelló més a la seva exposició, pretén batre un rècord de visitants i expositors com així ho va fer en l’edició passada en la que hi van haver 2.000 expositors de 73 nacionalitats i hi van passar 25.000 visitants procedents de 100 països.

Del 18 al 26 de gener El Balís hi promocionarà la seva oferta nàutica, esportiva, cultural, gastronòmica i d’oci del port.

Durant la fira s’oferirà tota la informació relativa als ports de l’ACPET així com les promociones de la pròpia associació com el Marina Day o el Navegar té premi.

El Balís, situat a la localitat de Sant Andreu de Llavaneres, amb unes instal·lacions òptimes per a la pràctica de la vela i una gran capacitat d’organització de grans esdeveniments i de competicions de gran rellevància, és un punt e referència dins de la nàutica d’Europa.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ