CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Balís, a la 1a fase de la Lliga Espanyola de Vela Trofeu Loteries i Apostes de l’Estat

16-12-19

L’equip format per Nacho Dávila, Magda Resano, Javi Mestre, Monica Veenhoven i Marc Arrufat, ha viscut una nova aventura a Monte Real Club de iots a Baiona, on s’ha disputat la primera fase de la Lliga Espanyola de Vela Trofeu Loteries i Apostes de l’Estat.

Del 13 al 15 de desembre han conviscut amb altres 10 clubs, però l’escàs vent només va permetre disputar dues proves en l’última jornada.

La flota va sortir a l’aigua disposada a gestionar els últims enfrontaments programats, però les condicions de vent, que no va arribar a superar els 7 nusos amb força inestabilitat en la seva direcció, van venir a posar les coses difícils al comitè. Molta insistència i perseverança van ser necessàries en aquesta última jornada, però, finalment, es van poder disputar dues mànegues de recorregut escurçat, arribant a comptabilitzar fins a 20 proves en la classificació final.

La primera fase de la Lliga Espanyola va tancar el diumenge deixant a el CN ​​El Balís en vuitena posició. La Lliga tindrà continuïtat en aigües mallorquines sota l’organització de Club Nàutic Arenal, els propers dies 14, 15 i 16 de febrer.

Un cop finalitzades les dues fases, els primers classificats de la Lliga Espanyola de Vela Trofeu Loteries i Apostes de l’Estat seran els encarregats de representar als clubs nacionals a la Lliga Europea, en funció de les places disponibles per països.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ