CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS

INICI / ESPORTS /

Altres Activitats

Un mar d’activitats

L’àrea social del club programa cada estiu una àmplia oferta d’activitats adaptades al màxim a tots als socis, des dels més petits als més grans. Podreu gaudir de pesca, fitness, rem, natació i aigües obertes i molt més.

Pesca

pesca
La Pesca Esportiva forma part de l’ampli ventall d’activitats que ofereix el Club. Amb l’organització, cada setembre, de la trobada dels amics de la pesca juntament amb les conferències anuals i la implantació d’aquesta activitat en els campus d’estiu, fan d’El Balís un lloc ideal per viure les emocions que ofereix la Pesca Esportiva.

Rem

Rem

El Balís disposa des de la primavera de 2016 d’un llagut català, una embarcació de rem de banc fix amb capacitat per a 8 remers i un timoner, on la propulsió es realitza amb el tors i amb els braços. És una activitat en la que es treballa la forma física i és molt divertida tant si es ve amb la colla ja feta o amb l’opció de plaça a plaça.
Cada setmana es realitzen sortides regulars mirant d’organitzar colles d’entrenament.

Contacte: rem@cnelbalis.com

Natació

Natació i Aigües Obertes

Durant els mesos d’estiu El Balís ofereix cursos de natació impartits per monitors titulats. Per a nens i nenes a partir d’un any. També s’imparteixen classes per a adults.
L’últim cap de setmana d’agost, el club organitza el trofeu social de natació, on s’accepten nedadors de totes les edats, des de nadons acompanyats pels seus familiars fins a la categoria +60.

Contacte: esports@cnelbalis.com

Pàdelsurf i caiac

Pàdelsurf i caiac

La platja del Balís obre les seves portes a tothom que vulgui realitzar activitats aquàtiques a la platja. Oferim lloguers i rutes guiades:

 • Caiac
 • Pàdel Surf
 • Cursos de windsurf
 • Vela Lleugera
 • Vela Creuer

Podreu fer les activitats més divertides amb el recolzament del pla de seguretat de Port Balís. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Durant tot l’any pots gaudir d’aquestes activitats! Informa’t a les nostres oficines de l’escola de vela.

Contacte: esports@cnelbalis.com

 Lloguer embarcació sense titulació

Vela juvenil Tens ganes de fer una volta en vaixell però no en disposes de cap i tampoc tens titulació? Ara t’ho posem molt fàcil!! Ara a El Balís pots llogar una embarcació de 4 metres d’eslora amb 15cv de motor per anar a pescar, prendre el sol o, fins i tot, per fer l’aperitiu amb la teva família o amics (màxim 4 persones). Més informació: reservas@cnelbalis.com

 

 

 

Esquí nàutic

L’esquí aquàtic permet millorar la força física en els braços i cames, però sobretot treballar l’equilibri del cos. Quins beneficis té la pràctica de l’esquí aquàtic:

 •  Millora l’equilibri
 • Millora els reflexos
 • Augmenta la força en braços i cames
 • Millora la resistència física
 • Allibera la ment

És una activitat divertida que permet, a més a més de fer esport, de gaudir del mar i del seu entorn.

Club de SUP

Practica l’esport de moda a les nostres platges. Amb l’exercici físic sobre el Surf de Rem treballaràs l’estabilitat, els músculs del tronc i la postura sense adonar-te’n. Amb les modalitats de lloguer sortides i SUP ioga escull la que més s’adapti a tu i gaudeix de l’esport a la platja! Aquest any iniciem les sortides durant el SUNRISE i la nova modalitat del Family SUP, el lloguer d’una taula familiar on podreu remar tots junts.

Modalitats:

 • Pupilatge SUP
 • Sortida SUP
 • Excursions sortida i posta de sol
 • SUP ioga

PÀDEL

Gaudeix de l’esport de raqueta més ràpid i dinàmic en el nostre port. El lloguer de pistes és gratuït per a tots els socis.

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ