CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Activitats a El Balís: Els residus que més trobem al mar

11-05-22

El passat dissabte 7 de maig vam acollir al Club Nàutic El Balís la quarta activitat mediambiental del Cicle de Xerrades Mediambientals que durant aquest any, i en col·laboració amb el CSIC, serveixen per reflexionar sobre alguns aspectes claus de la sostenibilitat i la cura de l’entorn. En aquesta ocasió vam parlar de quins son els tipus de residus més comuns al mar, especialment dels plàstics que estan contaminant la nostra costa.

La primera part de la jornada la vam dedicar a explicar què és un microplàstic i el perill que comporta el fet que estiguin al mar i se’ls mengin els peixos. L’objectiu va ser fer èmfasi en plàstics petits per detectar-los posteriorment amb la neteja de la platja del Balís.

Tot i que la zona es veia molt neta, gairebé 50 persones, entre assistents, entrenador i alumnes de l’escola de vela i de regates, ens van ajudar-nos a recollir prop de 30 kg de residus, destacant les tovalloletes i plàstics petits com dues de les restes que més vam trobar a la zona.

A l’acabar, els nens i nenes van rebre un petit obsequi. Es tracta d’un penjoll imprès en 3D, fet a partir de plàstic d’ampolles PET que realitzen des de Sedna Project, una iniciativa per la reducció dels usos del plàstic i que estaran presentes aquest estiu al Balís Camp per fer un taller anomenat Plastic Age.

Agraïm a tota la gent que va participar en l’activitat i que ens va ajudar a cuidar la nostra platja i a tenir-la més neta.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ