CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

3 podis dels windsurf a Salou

24-02-15

Salou ha acollit la seva primera regata de la classe Windsurf i ho ha fet amb èxit ja que un total de 19 regatistes han competit amb condicions de vents mitjos – forts.

El primer dia van navegar amb vent de Mestral, que va començar fluixet però que a la meitat de la primera prova ja van començar a aparèixer ratxes de 20 nusos. La 2a i 3a prova es van fer amb condicions encara més dures, vent ratxejat d’entre 15 i 25 nusos. La Júlia Gómez i el Marc Barrachina no van poder acabar les proves del dia. En Martí Serrà va aconseguir acabar la primera però la força del vent l’hi va complicar la navegada i va haver de tornar. El Ferran Cornudella i l’Oscar Garcia, ambdós amb RS:X, van navegar prou bé i aguantant fins al final.

El segon dia de competició va transcórrer amb condicions molt semblants al dia anterior, però aquesta vegada encara més ratxejat, el vent anava de 7-8 nusos a 25. El Martí va estar lluitant per acabar la primera prova però se li va trencar la vela i va haver de tornar a terra. Així que les classificacions, pels nostres regatistes, van quedar com el dia anterior… L’Oscar i Ferran, a l’aigua, van seguir donant-ho tot.

Així, després de 6 proves celebrades, les classificacions finals deixen a Ferran Cornudella en segona posició, seguit pel seu company de club Òscar Garcia, ha aconseguit el bronze. En Martí Serrà, a la categoria Sub-17 ha finalitzat 3r.

Felicitats a tots els windsurfistes!

3

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ