CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

1.900€: rècord absolut de la xifra final per donar a La Marató de TV3

16-12-19

Ahir, 15 de desembre, es va celebrar La Marató de TV3 amb diverses activitats a arreu de Catalunya.

A El Balís, per cinquè any consecutiu, es va navegar per una molt bona causa, enguany per recaptar fons per la investigació de les malalties minoritàries. Unes 50 embarcacions de vela lleugera, 10 de creuer i gairebé un centenar de regatistes, alguns per un dia, van participar en aquest esdeveniment solidari que organitzem amb moltíssima il·lusió perquè any rere any sigui millor.

Durant el matí de diumenge es van recaptar 950€, i com és habitual, el Club sempre dobla el total recaptat, per tant, el donatiu que hem fet a la Fundació de la Marató per les malalties minoritàries és de 1900€, xifra rècord des dels 5 anys que organitzem una activitat de La Marató. 755€ van ser donatius directes de tots els participants a la regata i els 195€ restants van venir donats d’una nova iniciativa. Un cop finalitzada la regata de vela lleugera es va muntar un “mercadillo” de segona mà entre tots els pares de l’Escola de Vela amb material nàutic i gràcies aquestes compres es va arrodonir la quantitat de 950€.

Tres de les flotes d’El Balís, els Optimist, els 420 i els Windsurfs, van col·laborar amb l’acte. A ells se li va sumar la flota d’Optimist del CN Vilassar de Mar amb qui hi ha una molt bona col·laboració, i vilatans dels pobles propers al Port. A tots ells se’ls va donar xocolata desfeta cedida pel Restaurant del Club i caldo calent cedit per Aneto.

Donar les gràcies a tots aquells que un cop més heu fet possible aquest èxit i sobretot per haver estat l’any amb més recaptació. Seguint el lema de La Marató de TV3, diu molt de tu. Gràcies i més gràcies!!

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ