CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Torna la Triwoman a El Balís

12-02-18

Per tercer any consecutiu, repetim Triwoman al Port Balís, una cursa dedicada a la dona en motiu del Dia Internacional de les Dones. La cita serà el diumenge 18 de març a les 9h a les instal·lacions d’El Balís amb la organització de Triwoman i les 3 Viles.

La 3a Triwoman, comptarà amb dues curses, una de 5Km: per les que s’inicien en el món del running i l’altre de 10Km: per a les més expertes. El circuit, com cada any discorre pel frontal marítim dels municipis de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu Llavaneres i Caldes d’Estrac, un recorregut pla i ràpid.

A més a més, com ja és habitual, també hi haurà una cursa destinada als més petits, l’Ironkids, que podran córrer i/o caminar per dins del Port fent un recorregut exprés per ells. Durant tot el matí, al CN El Balís oferirem batejos de vela i diversos esports nàutics, com SUP i caiac,  perquè els més petits sentin el vent i la sensació de navegar.

Un cop finalitzi la Triwoman, s’oferirà a la 2a planta de l’edifici social, a les 10:30 una classe de ioga i a les 11:30 una Masterclass de zumba, perquè els participants puguin desconnectar i practicar les coreografies del moment. A més a més, també oferirem sortides de Rem perquè tots els participants i visitants del Port puguin provar el nostre llagut català.

Per més informació i inscripcions, clica aquí

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ