CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Podi absolut complert de El Balís a la classe Europe

07-11-17

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el 26è Trofeu Vila Palamós, organitzat pel CNCB-Club de Vela Palamós, de Classe Europa, Laser 4.7 i Laser Radial.
La regata solidària d’N2 ha reunit a més de 110 regatistes de tota la costa catalana, 40 participants del litoral català, amb 11 integrants del nostre club, que van gaudir i navegar plegats al llarg dels dos dies de competició. L’objectiu de la regata va superar les expectatives amb un total de 100 quilos d’aliments recollits que seran entregats al Banc d’Aliments de Sant Joan de Palamós.
El vent de llevant d’entre 8-9 nusos va permetre realitzar les 6 proves previstes per l’organització i la classificació final per classes es va veure representada per a diferents Clubs.

Pel que fa a la classe Europa, podi absolut complert de El Balís. El campió va ser el regatista Rafa Rabasa; la plata per a Marc Tello i el bronze per a Marc Arrufat. Tanmateix, Mònica Veenhoven va proclamar-se quarta en la classificació general i primera femenina enduent-se l’or. El podi de fèmines el va completar la Gal•la Rodiera (9ª a la general) amb bons parcials diumenge. Destacar també el 7è lloc a la general d’en Nico Borràs.

Destacar que el podi va ser dedicat íntegrament a en Joan Freixa, regatista del nostre club i actual campió d’Espanya, que la matinada de dissabte a diumenge va patir un atac d’apendicitis del qual va ser operat amb èxit la mateixa tarda de diumenge.

Felicitem doncs a tots els regatistes del nostre club pels bons resultats i l’esforç demostrat i desitgem a en Joan una ràpida recuperació.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ