CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Els francesos Revil y Guevel donen un cop d’efecte i monopolitzen la segona jornada de la MedSailing a 29er

17-02-18

• Les catalanes Fras i González, i els també francesos Jaffrezic i Tissier, completen el podi provisional de 29er
• Els germans Lucas i Teo Parés, líders provisionals de 420

Canvi de líders a la MedSailing després d’una intensa jornada que ha permès que la flota de 29er realitzi un total de cinc proves i que les embarcacions de 420 acabin tres mànegues. Els francesos Théo Revil i Gautier Guevel són líders provisionals de la 29er Eurocup i els germans Lucas i Teo Parés encapçalen la MedSailing 2018 de la classe 420.

La flota al complert, tant en 29er com en 420, ha avançat mitja hora la sortida a l’aigua per aprofitar els vents de 9 nusos de Llevant i l’absència de pluja, que finalment s’ha deixat veure de forma tímida al començament de la tarda. Aquest fet ha permès que la flota de 29er hagi realitzat un total de cinc mànegues i la de 420, tres. El vent i la boira han propiciat una dura, però entretinguda jornada per als regatistes de la MedSailing, que preveuen per a demà, últim dia de la competició, una jornada interessant i molt renyida.

França lidera en 29er
Els francesos Théo Revil i Gautier Guevel són líders provisionals de la MedSialing 2018 en 29er, que suposa també la primera parada de l’Eurocup. Amb la jornada d’avui, els francesos, que ja van ser subcampions en l’edició de l’any passat, han aconseguit escalar tres posicions respecte els resultats d’ahir, en ser primers en quatre mànegues i segons en l’última prova de la jornada. Les catalanes Alicia Fras i Maria González (CN Cambrils), que ahir van liderar la jornada, se situen en segona posició. Els també francesos Benjamin Jaffrezic i Loic Tissier, en l’actualitat tercers del món, se situen en tercera posició del rànquing. Per la seva banda, els danesos Frederik Fomsgaard i Mads Fuglbjerg, que durant la primera jornada van ser tercers, descendeixen fins a la vuitena posició.

420
Per la seva banda, la classe 420 pateix petites modificacions en el rànquing provisional de la MedSailing 2018. Els germans Lucas i Teo Parés se situen al capdavant del campionat després de sumar dues primeres posicions durant avui i descartar una vuitena posició. la parella formada per Lluc Reverté i Joan Vila (CN Vilanova) es manté estable en segona posició, seguits pels locals Eduard Ferrer i Carlos De Maqua, que durant la primera jornada del campionat van aconseguir ser líders. Els també regatistes del CN El Balís, Nacho Dávila i Javi Mestre descendeixen una posició i acaben la jornada en quart lloc.

La jornada de demà està prevista que s’iniciï a les 11.30 per a les dues classes.

Pots veure tota la informació i classificació aquí.
Pots veure totes les fotos, aquí.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ