CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Fira Port Balís – MarinaDay

24-05-17

Del 9 a l’11 de juny el Port Balís es transformarà en un espai polivalent de promoció de les activitats econòmiques del club i de Sant Andreu de Llavaneres.

Seguint l’estela dels dos anys anteriors, el Balís torna a incorporar activitats lúdiques i gastronòmiques que busquen, no només promocionar el club, sinó dinamitzar les immediacions del port. El club ha organitzat una variada oferta activitats esportives, també coincidint amb el MarinaDay, com batejos de vela, sortides amb SUP i caiac, així com sortides amb el llagut català o La Lolita, la nostra embarcació sense titulació. Pels més petitons, a més a més, oferim tallers nàutics i un súper concurs de dibuix nàutic. La promoció de l’esport i les activitats infantils seran un dels punts forts de la Fira amb batejos de busseig, passejades amb golondrina així com gaudir d’una masterclass de ioga a l’aire lliure.

Durant els 3 dies de fira hi haurà una oferta comercial a través de l’Aloha Market i una àmplia oferta gastronòmica situada a l’esplanada de vela mitjançant els platillos i tapes a preus molt competitius (3 i 4 euros). El dissabte la zona gastronòmica estarà oberta fins a les 2 de la matinada amb música de DJ i copes.

Heu de recordar que durant dissabte i diumenge hi haurà un trenet gratuït que recorrerà les 3 vil·les (poble de Sant Andreu de Llavaneres i tot el passeig marítim passant per Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac).

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ