CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Les campanyes de nous socis es prolonguen fins al 31 de desembre de 2017

27-09-17

El mes de juny vàrem iniciar diferents campanyes per ampliar la família d’El Balís. Aquestes promocions, que finalitzaven el 15 de setembre, es prolonguen fins a finals d’any perquè pugueu aprofitar i gaudir amb els vostres del Club.

Una de les campanyes és “Soci porta soci”. Tindràs recompensa si ajudes a augmentar la massa social del Club si portes un amic o familiar i es fa soci. Per cada nou soci numerari et descomptarem un 25% de la teva quota durant un any.*

*El descompte s’aplicarà durant el primer any a partir de l’alta del nou soci. En cas que aquest es donés de baixa durant aquest període, s’anul·larà el descompte.

El “Torna al Club” va destinat a antics socis que vulguis recuperar la condició de soci amb un preu expecional. Si encara manté la titularitat de soci, només haurà de pagar la quota!

I la tercera campanya, i no menys especial, és la del “Títol de l’avi”, reservada a socis emèrits que ja no fan ús de les instal·lacions del Club i vulguin cedir a cost cero la titularitat de soci a un familiar (fill o nét major de 18 anys) perquè gaudeixin dels avantatges del Club només pagant la quota mensual. D’aquesta manera, el soci emèrit continuaria gaudint del privilegi de ser soci, però sense tenir el títol.

 

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ