CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Es busquen voluntaris per al Finn World Masters de vela!

01-02-18

El CN El Balís i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres impulsen una campanya de captació de voluntaris per a l’organització del Finn World Masters, el campionat del món de la classe Finn, que tindrà lloc al Port Balís de Llavaneres del 18 al 25 de maig.

Un cop més, els ciutadants demostraran que és un poble compromès amb els esdeveniments socials i esportius. El proper mes de maig, concretament del dia 18 al 25, el Port Balís acollirà la celebració d’una prova de prestigi internacional: el Finn World Masters de vela. Una oportunitat incomparable per gaudir dels millors especialistes mundials de la classe Finn, el 20% dels quals han estat regatistes olímpics. I també una ocasió immillorable per participar, en primera persona, en l’organització d’un esdeveniment esportiu de caràcter internacional.

Tant és així que hem impulsat una campanya per tal de donar a conèixer aquest campionat als veïns i veïnes de la vila i encoratjar-los a participar-hi en condició de voluntaris. Els voluntaris que formin part de l’equip organitzatiu del Finn World Masters obtindran, entre d’altres reconeixements, un diploma d’aprofitament signat pel CN Balís.

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar com a voluntaris en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu mundial que contribuirà a promocionar la vila de Sant Andreu de Llavaneres. Fes-te voluntari/a accedint al formulari o envia un email.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ