CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Balís forma a tècnics de vela – cicle inicial

22-11-17

Del 22 de desembre a l’11 de gener, el CN El Balís oferirà el cicle inicial del curs de tècnic.

Per obtenir la titulació de tècnic d’esport és necessari superar el cicle inicial comú per especialitzar-se en vela lleugera, taula de vela i creuer, i el cicle final, on l’alumne s’especialitza en aparell fix o lliure. A El Balís optem per començar pel bloc específic del cicle inicial – tècnic Nivell 1 en vela lleugera.

El cicle inicial d’aquests estudis capacita per dinamitzar, instruir i concretar la iniciació esportiva de la vela; governar embarcacions d’esbarjo de fins vuit metres, i organitzar, acompanyar i tutelar els esportistes i usuaris durant la participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d’aquest nivell, utilitzant embarcacions amb aparell fix i lliure, tot això d’acord amb les directrius que s’estableixen en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i respecte al medi ambient i amb el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes i usuaris que fan l’activitat.

Si estàs interessat, tens el títol de graduat en educació secundari obligatòria o has superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys, i has superat la prova específica d’accés de vela, ara tens la oportunitat de formar-te i adquirir més coneixements del món nàutic. Informa’t de tots els detalls. 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ