CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Aquesta temporada seguim amb activitats dirigides

27-09-17

En una clara aposta per convertir el Club en un centre esportiu de referència a la comarca, hem obert a tothom la possibilitat de venir a les nostres instal·lacions a practicar una de les activitats més de moda, el Zumba, que se suma als balls caribenys que durant anys hem ofert a El Balís.

El zumba utilitza ritmes llatins com a mitjà per desenvolupar una pràctica física coreografiada i dirigida amb l’objectiu principal de la millora cardiovascular i física, a l’igual que els balls en línia, que a banda de millorar l’estat físic es treballa el ritme, la capacitat aeròbica, la coordinació, l’expressió i la memorització corporal i mental per recordar els petits balls. Amb els balls caribenys, ballaràs els passos més típics de la salsa, la batxata i el merengue.

En el nostre cas, els balls caribenys són en línia, característics perquè els moviments no requereixen interacció entre els membres que formen la classe i no és prescindible venir amb parella.
Les classes es portaran a terme els dissabtes, Zumba de 19h a 20h i Balls caribenys d’11 a 12h. Aquest dissabte iniciem les classes d’ambdues activitats oferint a tots els interessats a venir a la sessió de portes obertes dels balls caribenys.

Inscripcions aquí

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ