CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

10 anys amb la sortida de pesca Amics del Balís

26-09-17

El dissabte 9 de setembre es va celebrar la 10a sortida de pesca Amics del Balís, que va resultar ser un èxit d’assistència, amb 137 persones i 26 embarcacions de diversos ports: del propi Port Balís, d’Arenys i de Mataró.

Si bé la informació meteorològica de la jornada no era molt favorable, fins a les 13h va respectar la jornada, fins i tot amb una mar plana fins a mig matí, que va permetre pescar amb normalitat.
La majoria de participants es van dedicar a practicar curricà de costa, amb moltes captures de menys d’un quilo. Bonitos, verderoles, llampugues i sobretot bacoretes van sucumbir a plomes de superfície i petits artificials, que durant les dues primeres hores de l’esdeveniment es van succeir a molt bon ritme. I és que el peix nota molt aquests canvis de temps, i s’alimenta per si les petites preses desapareixen de la zona a aigües més càlides. Les embarcacions que van realitzar curricà de fons van haver d’esperar més estona a que el peix de fons donès senyals de vida.

Hi va haver escasses picades, però de peces grans, tal com es va veure en el pesatge, amb algunes servioles – totes entre 4 i 9 quilos – i alguns déntols. Haurien d’haver estat més, però massa peix petit distreia als grans depredadors, que a més van estar molt reticents a mostrar-se en sonda.

Sobre les 13h, es va aixecar mar gairebé de cop i un fort vent, de manera que de mica en mica les embarcacions van anar tornant a Port. La jornada s’havia salvat amb gairebé 5 hores de curricà.
A les 14h es va fer el pesatge de captures (segons major nombre de peces superiors al quilo i a les tres peces grans). En peça major van destacar: 1r Islamorada, 2n Cañero i 3r Sa Rissaga. Pel que fa al nombre més gran de peces superiors al quilo, 1a Marechiaro i 2n Lililoli.

La jornada, com cada any, va concloure amb un sopar en què es van sortejar molts premis entre tots els assistents, a més de lliurar-se els premis a les cinc embarcacions guanyadores. Tot això va ser possible a la generositat dels patrocinadors Repsol i Raymarine, i als col·laboradors com Metromar, Yuki, Noia El Rei del Pollastre, IMAT, Surf Concept, Game Fisher, L’Arrel Biobotiga, AC Marca, L’Amic del Pescador i Calicó.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ